Vill du spela tennis och studera i Spanien?

Reserva del Higueron Klubben erbjuder alla de möjligheter och all den utrustning som behövs för att kunna nå eliten. Både Malagas Fotbollsklubb och Basketbollag Unicaja förbereder sig här inför sina matcher.

Basprogram:

2 timmar tennis och 1 timme fysik och mental träning. Tennistränningen bedrivs på Hardcourt (cushion grip ) och på grus. Den är individuell eller i grupper av max 4 personer beroende på varje persons behov. Varje tennisspelare utvecklas olika och behöver under vissa perioder fokusera på exempelvis teknik, fysik, koordination eller på matchspel. Fysik och den mentala träningen är förlagd på Sportsklubben som erbjuder alla de aktiviteter som behövs för en elitspelare.

Tävlingspel:

I Spanien går flera ITF Turneringar varje år och både det Andalusiska och Malagas tennisförbund erbjuder turneringar varje vecka. Programmet anpassas efter varje spelares mål och behov. Till transport förfogande har vi en komfortabel 7 sitsig bil. * Denna kostnad ingår ej i basprogrammet utan delas upp på det antal spelare som deltar i varje turnering. 

Ledare

Tomas Karlsson

Kostnad:

500 € per månad / person

* Basprogrammet kan ökas eller minskas beroende på varje individs mål och önskan.

Studier:

Svenska skolan i Fuengirola erbjuder sedan mer än 10 år ett gäststudentprogram där din hem kommun kan stå för dina studiekostnader. Det kommer ca 75 gäststudenter varje år vilket skapar en trevlig studieatmosfär.

*Vi har även ett specialprogram för dig som enbart vill satsa på tennis. Vi hjälper dig med bostad eller rum. Kostnad: enligt överskommels